Jet set

Megan Markl traži odštetu od tabloida

Megan Markl traži odštetu od tabloida
Foto: Tanjug/AP | Megan Markl traži odštetu od tabloida

Bivša glumica Megan Markle tužila je britanski tabloid “Mail on Sunday” zbog kako navodi činjenice da su na nekorektan i neprofesionalan način manipulirali s njenim ocem s ciljem da ih se prikaže u lošem svjetlu.

Advokat tabloida Antoni Vajt pred sudom se pita kako su novine iskorištavale Tomasa Markla, ako Megan nije s ocem komunicirala dvije godine.

Sudu je kao dokaz Meghan pokazala i poruke te predala pismo upućeno svom ocu. Radi se o njihovoj privatnoj poruci još iz vremena prije kraljevskog vjenčanja te Tomasove odluke o nedolasku. Markle tvrdi da ju je spomenuti tabloid namjerno zavadio s ocem i tako je javno ocrnio.  Megan tvrdi kako je saznavši za curenje informacija o pismu bila u nevolji. Tužene novine ipak imaju svoju teoriju slučaja a to je da je svjesno dopustila svojim prijateljima da medijima otkriju detalje, ali ona to izričito odbacuje.

“Ona nije znala da su njeni prijatelji davali intervju časopisu “People”, a kamoli da će se jedna od prijateljica pozvati na pismo”, napisao je u dokumentu podnesenom prošle sedmice sudu advokat Megan Markle David Šerbone.

Zbog virusa korona, Markl je saslušana putem video linka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije