Jet set

Megan "blista" u Kanadi, Arčija niko nije vidio

Megan "blista" u Kanadi, Arčija niko nije vidio
Foto: Tanjug/AP | Megan "blista" u Kanadi, Arčija niko nije vidio

Nakon što su princ Hari (35) i ojvotkinja od Saseksa (38) Megan Markl objavili kako se povlače sa kraljevskih dužnosti, članovi porodice ne kriju vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su im priredili.

Za razliku od njih, Megan u Kanadi ne skida osmijeh s lica. Juče su je prvi put vidjeli u javnosti nakon što su objelodanili odlazak, piše Metro. 

Posjetila je ženski krizni centar "Downtown Eastside" u Vankuveru te je ispijala čaj sa ženama, a kako pišu britanski mediji, "blistala" je od sreće. Kasnije su je fotografi "uhvatili" kako se ukrcava u avion s Vankuvera. 

"Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl posjetila nas je kako bismo razgovarali o pitanjima koja se tiču žena u zajednici", stoji u objavi fotografije koju je centar objavio na Facebook stranici.

Inače, dobrotvorni centar djeluje kao siguran prostor za žene i njihovu djecu na području centra grada, koji su doživjeli nasilje, bore se s ovisnošću, siromaštvom i beskućništvom. 

Vojvotkinja je za tu priliku obukla krem majicu i crne hlače, a kada je silazila sa aviona nosila je maslinastozeleni kaput koji joj je prekrio dio lica.

Megan se smijala i razgovarala s pripadnicima obezbjeđenja, ali osmomjesečnog sina Arčija niko nije vidio.

Bivša holivudska glumica otišla je u Kanadu sa sinom i pripadnicima njenog obezbjeđenja nakon što su procurile vijesti kako se ona i Hari namjeravaju povući kao "stariji članovi" porodice.

Kraljica Elizabeta (93) u ponedjeljak je organizovala sastanak te je paru dala blagoslov i odredila "prelazno razdoblje" dok se svi detalji ne izglade.

"Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne rasprave o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo Harijevu i Meganinu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao porodica, a da pritom ostanu cijenjeni dio kraljevske porodice", stoji u službenoj objavi britanske kraljice.

(24sata,hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije