Jet set

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom
Foto: Arhiva | Megan i Hari se sele u luksuzni apartman sa 21 sobom

Otkako se iz Kanade preselila u London, Megan Markl živi kod svog supruga princa Harija u manjoj kući na posjedu Kensingtonske palate. Riječ je o građevini koja nosi naziv Nottingham Cottage, dvosobnoj kućici od tamne cigle koja ima posebni ulaz i vrt, a okružena je drvenom bijelom ogradom i mnoštvom zelenila.

Ali, ovakvi prizori uskoro će za kraljevski par postati stvar prošlosti. Naime, radovi na Apartmanu 1A koji su počeli još prošle jeseni sada su pri kraju i sve je spremno za useljenje.

Bračni par će se ovih dana useliti se u 21-sobni apartman, u kojem su donedavno živeli vojvode od Gločestera, koji sada odlaze u manji stan u palati. Hari i Megan će tako uskoro biti vrata do vrata s princem Vilijamom, vojvotkinjom Kejt Midlton i njihovom djecom, koji žive u Apartmanu 1.

Iako javnost nikada nije imala prilike da zaviri u raskošni dio palate, pretpostavlja se da će vojvotkinja Megan unijeti dio svog ličnog stila u dekoraciju enterijera, što je, između ostalog, njena velika strast.

Budući da u mnogo čemu vodi glavnu riječ, mnogi misle da će 37-godišnja vojvotkinja igrati glavnu ulogu pri uređenju svog dijela Kensingtonske palate, kao što je uradila i Kejt prije useljenja.

Za sada je poznato da je renoviranje krova, prozora i enterijera po želji novopečenog bračnog para koštalo ukupno 1,8 miliona funti.

(tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije