Jet set

Megan je prije Harija poruke slala kandidatu šoua "X Factor"

Megan je prije Harija poruke slala kandidatu šoua "X Factor"
Foto: Tanjug/AP | Megan je prije Harija poruke slala kandidatu šoua "X Factor"

Nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala princa Harija (34), Megan Markl (37) slala je poruke X Factor zvijezdi Metu Kardliu (36). Upoznali su se na internetu 2015. kada je Megan pohvalila njegov nastup. U to vrijeme Met je glumio u mjuziklu.

Vojvotkinja se 2013. razvela od supruga Trevora Engelsona (42) i provodila vrijeme u Engleskoj u potrazi za Britancem, a takođe se pričalo da ju je proganjao i fudbaler Ešli Kol (38), piše Mirror.

"Met je počeo pratiti Megan na društvenim mrežama početkom 2015. jer je mislio da je prekrasna zvijezda iz 'Suitsa'", rekao je izvor za britanske medije te dodao kako je on bio u šoku kada je ona potom zapratila njega i počela mu slati poruke.

"Met nije mogao vjerovati da bi holivudska zvijezda poput Megan čak znala ko je on pa je bio polaskan i malo su čavrljali na internetu prije nego što je ona predložila da se nađu", nastavio je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair of the dog #Borneofunction

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Uskoro je Met upoznao svoju sadašnju djevojku, dodaje izvor, pa je smatrao neprikladnim nastaviti razgovarati s Megan te ju je izignorisao i nije joj odgovorio na posljednju poruku.

On je u vezi s Amber Hernman (28) koja mu je, kako kaže, pomogla u borbi protiv zavisnosti. A Megan slavi godišnjicu braka sa princem Harijem kao princeza dijeleći dosad skrivene intimne fotografije i snimke s kraljevskog vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovely to see this one @carolineflack @strictlyballroomthemusical glad guys enjoyed the show 1 week left!!  X

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

"Hvala vam na ljubavi i podršci koju imamo od vas širom svijeta. Svako od vas je učinio ovaj dan još značajnijim", piše u objavi uz fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije