Jet set

Megan u neviđenom izdanju: Pila mlijeko iz flašice, sebe zove "mamica"

Megan u neviđenom izdanju: Pila mlijeko iz flašice, sebe zove "mamica"
Foto: Tanjug/AP | Megan u neviđenom izdanju: Pila mlijeko iz flašice, sebe zove "mamica"

Megan Markl iznandila je javnost gostovanjem u emsiji "The Ellen Show" i učešćem u skrivenoj kameri sa prodavcima ispred studija, gdje se snima emisija.

Ona je pričala o svom životu u Kaliforniji s princem Harijem i njihovo dvoje djece, a britanski mediji njeno gostovanje ocijenili su kao još jedan pokušaj da se potpuno distancira od kraljevske porodice, pogotovo u segmentu sa skrivenom kamerom, u kom je pokazala svoju drugačiju, šaljivu stranu.

Tokom šoua Megan je izašla iz studija i otšla do uličnih podavaca, a morala je pratiti instrukcije koje joj je Elen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu. Kako bi potvrdila da je čuje, Megan je nasred ulice dotakla svoj lakat i nos, pa uradila čučanj. 

Megan je zatim prišla prvom prodavcu, gdje je razgledala kristale na štandu, a Elen joj je naredila da stavi jedan na glavu i počne da stenje.

"Staviću ovo na svoju glavu", rekla je Megan prodavcu dok je uzimala kristal, a zatim je zatvorila oči i dodala: "Ovo je divno."

Kada je došla do sljedećeg prodavca, koji je prodavao ljute umake, Megan je morala uzbuđeno skakutati i usput se raspitivati za umake.

"Dajte mamici da proba. Moj dragi obožava ljute umake", rekla je Megan prodavaču.

 Kad joj je dao čips s umakom, počela je da ga gricka kao vjeverica.

"Ovo nije pikantno. Dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi malo vrućine", rekla je ona.

Elen je zatim od Megan tražila da drugi čips s umakom pojede i da se pretvara da joj je jako ljuto i usput pjeva o tome.

"Mamici treba mlijeko", povikala je, pa iz torbe izvadila flašicu za djecu u kojoj je bilo mlijeko i počela da ga pije, na šta je prodavac bio vidno iznenađen i zatečen njenim ponašanjem.

Megan je prodavačici pokazivala kako zabavlja svoju djecu, pa je iz torbe izvaila rajf s mačjim ušima, pa plesala kao mačka i mjaukala.

Kraljevskoj porodici sada je sigurno drago što Megan i Hari više nemaju titule jer ovakvo ponašanje nikako nije prema njihovim pravilima, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije