Jet set

Melani Grifit u donjem vešu pokazala da joj godine ne mogu ništa

Melani Grifit u donjem vešu pokazala da joj godine ne mogu ništa
Foto: Screenshot/Instagram | Melani Grifit u donjem vešu pokazala da joj godine ne mogu ništa

Melani Grifit oduševila je fanove na Instagramu objavivši na toj društvenoj mreži svoje najnovije fotografije u ružičastom donjem vešu.

Fotografije glumice (63) snimljene su u njenom kupatilu: Melani jsedi na ivici velike, mramorne kade, a kosu je prekrila velikim peškirom.

Naravno, izgleda fenomenalno. Sve te godine za nju su samo broj, a niko ne vjeruje da ima 63 godine, prenosi B92.

Njeni fanovi i prijatelji ekspresno su reagovali na fotografije silnim komplimentima. Među prvima se javila njena koleginica Džejmi Li Kertis sa kratkim, ali jasnim komentarom - "WHOA MAMA!" - dok je Rumer Vilis, kćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, napisala "Izgledaš prekrasno".

Melani nije fotografije objavila tek da pokaže kako senzacionalno izgleda u sedmoj deceniji života. Ona se pridružila naporima brojnih poznatih i nepoznatih ljudi i organizacija širom svijeta koje u oktobru pojačano rade na podizanju svijesti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lijekova.

Tako će dio prihoda od prodaje veša kakav na fotografijama nosi Melani biti uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke. Takođe, kompanija će dodati jedan dolar na uplatu za svako dijeljenje glumičinog statusa.

Melani se i sama suočila sa dijagnozom raka - 2009. godine uklonjene su joj prekanceroze, tumori kože u početnoj fazi sa lica, a 2017. godine bolest se vratila. Ljekari su joj tada uklonili tumor sa nosa, a nakon zahvata ostao je ožiljak za koji su, dok Melani Grifit nije objasnila o čemu se radi, mnogi mislili da je posljedica neuspešnog estetskog hirurškog zahvata.

Njeno učestvovanje u kampanji pozdravila su i njena djeca - kćerka Dakota Džonson, koju ima iz braka s Donom Džonsonom, sin Aleksander Bauer, kojeg je rodila u drugom braku sa Stivenom Bauerom, i kćerka Stela, čiji je otac njen treći bivši suprug Antonio Banderas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije