Jet set

Mensonov advokat uvjeren da će dobiti na sudu

Mensonov advokat uvjeren da će dobiti na sudu
Foto: N.N. | Mensonov advokat uvjeren da će dobiti na sudu
N.N.

Nedavno je u javnost istupila i petnaesta u nizu Esma Bjanko koja je muzičara Merilina Mensona optužila za seksualno zlostavljanje, pa čak i mučenje. Nakon njenog istupa oglasio se muzičarev advokat Hauard King, koji odbacuje sve optužbe.

Esma Bjanko je bivša Mensonova devojka, a poznata je u Holivudu po ulozi u seriji "Igra prijestola". Naime, ona tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine, a u jednom dijelu tužbe stoji da ju je uz drogu i pod prijetnjom sile natjerao na seksualne aktivnosti.

Mensonov advokat, u izjavi za "Page Six", tvrdi da se događaji koje ona opisuje u svojoj tužbi nikada nisu ni dogodili i da su on i Menson uvjereni da će dobiti na sudu.

"Da budemo jasni, ova tužba je podnesena samo zbog toga što je moj klijent odbio da ispuni nečuvene finansijske zahtjeve gospođice Bjanko i njenog advokata, koji su zasnovani ne nečemu što se nikada nije dogodilo. Snažno ćemo osporiti ove navode na sudu i uvjereni smo da ćemo pobijediti", rekao je advokat King.

Iako King tvrdnje koje je iznijela Bjanko naziva nečuvenim i kaže da se događaji za koje tvrdi jednostavno nikada nisu dogodili, glumica je prethodno detaljno opisala događaje, za koje kaže da datiraju iz vremena kada su ona i muzičar Merilin Menson imali vezu na daljinu.

Menson se početkom februara oglasio na optužbe koje je na njegov račun iznijela glumica Evan Rejčel Vud i od tada se ne obraća medijima, dok sve više žrtava izlazi u javnost sa svojim optužbama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije