Jet set

Meril Strip postaje baka prvi put

Meril Strip postaje baka prvi put
Foto: yahoo.com | Meril Strip postaje baka prvi put

Glumica Meril Strip ima četvero djece, tri kćerke i sina, a sada joj je najstarija kćerka Mami Gamer (35), nakon prvog propalog braka, trudna s novim budućim suprugom koji ju je zaprosio ovog avgusta.

Američka glumica Meryl Streep (69) u septembru je proslavila 40 godina braka sa suprugom Donom Gamerom (71), poznatim kiparom, a sada su dobili još jedan razlog za slavlje.

Njihova najstarija kćerka, Mami Gamer (35) očekuje svoje prvo dijete, što znači kako će Meril prvi put postati baka u sedamdesetoj godini. 

Mami je glumica kao i njena majka, a vjerila se ovog avgusta za scenaristu i pisca Mehara Setija (36) nakon što su saznali da je trudna.

Vjeridbu su objavili na Instagramu fotografijom na kojoj se nalaze u Opatiji, pa se šuškalo kako se par zaručio baš u Hrvatskoj.

"Zaprosio me na klasičan način, kleknuo je na jedno koljeno i samo me pitao. Moja mama ga obožava", komentarisala je nakon objava zaruka Mami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A couple of Valentines from the 4th of July

A post shared by Mehar Sethi (@meharsethi) on

Prije Mehara bila je dvije godine u braku s glumcem Benjaminom Vokerom (36) te nisu imali djece. Trudnoću je potvrdio i portparol porodice.

"Svi su jako uzbuđeni zbog dolaska novog člana porodice. Njih dvoje su zaljubljeni do ušiju", rekao je izvor blizak porodici.

Mami je je najstarija kćerka Meril i Dona, par još ima dvije kćerke Grejs (32) koja je isto glumica i Luisu (27) koja se bavi manekenstvom te sina Henrija (39) koji je kompozitor pjesama.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije