Jet set

Milan Paroški komanduje VIP seljacima

Milan Paroški komanduje VIP seljacima
Milan Paroški komanduje VIP seljacima

VIP seljaci su za prvog gazdu, skoro jednoglasno, izabrali Milana Paroškog, a on je sinoć trebalo da izabere prve sluge koje će ga dvoriti narednih sedam dana.

"Supervizor" Ognjen Amidžić i njegova "drugarica" Eva Ras vodili su glavnu riječ prvog farmerskog sastanka za izbor gazde.

"Lepo smo spavali, mada je nastao haos jer se jedan krevet bez ikakvog razloga raspao. Nije bio dobro sastavljen", izvijestila je Eva Ognjena.

Nakon toga, najglasnija farmerka Zorana Pavić, u ime svih žena, predložila je da prvi gazda bude Milan Paroški, ali Zadruga to nije dozvolila već su novopečeni farmeri morali da na papiriće napišu koga žele za gazdu.

Dok su glasovi brojani, Ekrem Jevrić je, na insistiranje farmera, izveo svoj hit "Pos'o kuća, kuća pos'o".

Eva, od koje je gazda zatražio da napravi štrudlu za pijacu, glasala je za Cobeta jer nju zanima kakva je ta mladež na kojoj svijet ostaje, a i voli ga jer ima minđušu. Ni Cobe nije glasao za Paroškog, već za Ekrema pa je gazda u šali rekao da će njega i Evu postaviti za sluge.

Prvi utisci farmera su bili uglavnom pozitivni jer kažu da nisu očekivali "tako lijepe uslove i da sve mnogo ljepše izgleda nego na TV-u".

"Ova 'Farma' će biti trijumf ljubavi i čovekoljublja", kategoričan je Aca Ilić.

Nakon što je "nastavnik", kako je Zorana nazvala Ognjena Amidžića, objasnio da farmeri na raspolaganju imaju 21 krevet plus dva u štali, nastala je mala pometnja ko će da dijeli krevet.

Prijedloga je bilo mnogo, od onih da "sitnije žene" spavaju zajedno, do toga da spoje sve krevete i svi spavaju zajedno.

Poslije kraće rasprave ko je kome šta i zašto uradio, zavlada je opet harmonija. Andrija Đogani, poznatiji kao Baki, u svoj krevet "uvukao" je Nataliju i time riješio problem.

Srpski Kastro

Milan Paroški je rođen 5. marta 1957. godine. Osnivač je Narodne stranke. Proslavio se početkom devedesetih višesatnim izlaganjima u Skupštini Srbije, zbog čega je dobio nadimak "srpski Kastro". Diplomirani je politikolog; doktorirao je na FPN-u u Beogradu.

Trenutno je zaposlen u Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture u Novom Sadu. Pošto nije uspio da sakupi 10.000 potpisa za registraciju svoje stranke, ujedinio je svoju sa strankom Srpska sloga.

Takođe je bio kandidat za Nobelovu nagradu za književnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije