Jet set

Milena Ćeranić progovorila o glasinama za bivšeg partnera

Milena Ćeranić progovorila o glasinama za bivšeg partnera
Foto: Instagram | Milena Ćeranić progovorila o glasinama za bivšeg partnera

Pjevačica Milena Ćeranić oduvek je privlačila pažnju javnosti zbog svog ljubavnog života.

U posljednje vrijeme se spekulisalo da se Ćeranićeva pomirila sa bivšim momkom, a sada se i Milena sama oglasila:

"Ja jesam otišla kod jedne od nekoliko mojih ljubavi... Ako je drugima dosadno, neka razmišljaju o tome kod koga sam bila. Neću reći da li je u pitanju dečko! Ja sam uvek zaljubljena... Nekad nemam vremena za to, ali se trudim da budem zaljubljena. Čujem da pominju i moju svadbu u narednim godinama, pa možda se i to desi, ko zna", rekla je pjevačica.

Pjevačica Milena Ćeranić od kako se pojavila na javnoj sceni bila je u dvije turbulentne veze sa poznatim muškarcima, kolegom Nemanjom Stevanovićem i košarkašem Vladimirom Dašićem, a nedavno je prvi put progovorila o bivšim ljubavima.

"Mene i Nemanju isti menadžer zastupa, ali nismo se sretali nikako. Ja njemu nikad u životu ružnu reč nisam rekla kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih volela nikome od njih da se nešto ružno desi. Ja sam jedna srećna žena jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili ono dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna", rekla je Milena za "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije