Jet set

Milica Dabović žestoko oplela po bivšim partnerima

Milica Dabović žestoko oplela po bivšim partnerima
Foto: Screenshot/Youtube | Milica Dabović žestoko oplela po bivšim partnerima

Jedna od najpoznatijih, ali i najpopularnijih košarkašica na ovim prostorima Milica Dabović tokom gostovanja u emisiji "Pre večere" osvrnula se na svoj burni, emotivni život i progovorila o stvarima koje su do sada bile manje poznate široj javnosti.

Milica je više puta javno govorila o tome da su je bivši partneri pljačkali, a tokom gostovanja u emisiji je do kraja ogolila dušu. Na pitanje voditeljke da li je bivšim partnerima plaćala struju, Milica je odgovorila:

"Kamo sreće da sam bivšima plaćala samo struju, plaćala sam im neke druge stvari. Žao mi je što sam to doživela. Hvala Bogu, pa sam tada dobro zarađivala i verovala sam da će mi se sve to vratiti. Da mogu da vratim vreme samo bih rodila Stefana, a sve ostalo bih promenila", iskreno je odgovorila Dabovićeva.

 Potom je nastavila ispovijest.

"Prošla sam zaista jedan trnoviti put, pravi pakao. Trebalo je da budem malo pametnija, malo grublja, a ne toliko pristupačna. Mislim da sam toliko dobra da ne mogu ni na greškama da naučim, Stefana učim drugačije. Nakon Šimeta sa kojim sam svašta prošla sam 'naskočila' na Ljubu, Stefanovog oca koji je bio još tri puta gori od Šime. Uzeo mi je sve što sam imala i što sam uspela da povratim od prethodnog", ispričala je ona.

Na novinarsko pitanje koje je to poklone darovala svojim bivšim partnerima i na koje su je sve načine iskorištavali Milica je priznala:

"Najčešće su koristili moje kartice. Nakit i garderodu su mi prodavali i preprodavali. Želela sam da zajedno gradimo i pravimo, ali sve je bilo džabe. Shvatila sma da oni momci koji su slatkorečivi i koji postupaju sa ženama baš onako kao bi trebalo, e oni su najveći manipulator koji postoje. Oni te žednog preko vode prenesu. Samo sam želela da imam muškarca koji će da bude uz mene, ali Stefanov otac me je pokrao, odrekao se deteta i otišao. Sve mušarce sam prijavila policiji, ali nije bilo koristi od toga, jednostavno sam nastavila dalje, sama. Moj sin ima često običaj da mi kaže: 'Mama niko nam ne treba, mi sve možemo sami'", zaključila je košarkašica na Informer TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije