Jet set

Milica Milša otkrila nepoznate detalje ljubavi sa Žarkom Jokanovićem

Milica Milša otkrila nepoznate detalje ljubavi sa Žarkom Jokanovićem
Foto: Printscreen/Instagram | Milica Milša otkrila nepoznate detalje ljubavi sa Žarkom Jokanovićem

​Milica Milša gostujući u emisiji "Magazin in" otkrila je do sada nepoznate detalje ljubavi s Žarkom Jokanovićem, pa su se mnogi iznenadili onim što su čuli.

"Život je poseban sam po sebi, a Žarko je šampion da nas sve izbambusa i protrese. On se igra i sa mnom. S njim nikad ne može da bude dosadno. Ja prva pročitam scenario i svaki put kažem: 'I, zašto si ovako završio, šta se dešava sad?!'", rekla je Milica i otkrila do sada nepoznati detalj ljubavi sa Žarkom:

"Ja sam pristala da se udam za Žarka, a nismo se još ni poljubili. Vidiš koliko sam bila pametna da pristanem. Jedino pametno što sam uradila u životu je što sam 'da' izgovorila pravom čoveku. Najbitnije je ko će da bude otac vašeg deteta, ko će da ga vaspitava", rekla je ona.

Podsjetimo, glumica Milica Milša na javnoj sceni prisutna je decenijama, što kao glumica, što kao dijete uspješnih roditelja – akademika Antonija Isakovića i Leposave Milanin, arhitekte i književnice.

Poznata glumica i njen muž, imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, koji traje više od 24 godine, prenosi MagazinNovosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije