Jet set

Milica Pavlović iznenadila Jelenu Karleušu nesvakidašnjim poklonima

Milica Pavlović iznenadila Jelenu Karleušu nesvakidašnjim poklonima
Foto: Printscreen/Instagram | Milica Pavlović iznenadila Jelenu Karleušu nesvakidašnjim poklonima

​Pjevačica Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u Leskovcu kome se posebno radovala zbog specijaliteta po kojima je ovaj grad poznat.

Međutim jug Srbije napustila je nezadovoljna budući da nije dobila na poklon nijednu teglu ajvara.

Kraljica juga, kako je mnogi nazivaju, Milica Pavlović kao predstavnik rodnog grada Leskovca riješila je da preuzme stvar u svoje ruke i ispravi tu situaciju te je na koleginicinu kućnu adresu poslala nekoliko desetina tegli.

Ajvar, ljutenice, džemovi, voće i povrće samo su dio onoga što se našlo u luksuzno upakovanim kutijama sa velikim mašnama.

Kako Milica u svom dvorištu ima pravo prirodno bogatstvo, neprskano organsko voće i povrće, Karleuša je ostala zatečena darovima koje je dobila.

"Stvarno preteruješ, ali lav je lav. Široko! Mnogo više od onoga što sam očekivala i bezobrazno tražila", poručila je iznenađena pjevačica, koja se posebno obradovala svemu budući da je već godinama vegeterijanac.

Nakon što je sa pratiocima na društvenim mrežama podijelila sve što je dobila i zahvalila se Milici, Karleuša je predložila da svoju popularnost iskoriste za promociju zdrave, domaće hrane i veganske ishrane koju one praktikuju već godinama unazad, prenosi Grand.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije