Jet set

Milica Pavlović u seriji inspirisanoj ubistvom Jelene Marjanović

Milica Pavlović u seriji inspirisanoj ubistvom Jelene Marjanović
Foto: Instagram | Milica Pavlović u seriji inspirisanoj ubistvom Jelene Marjanović
N.N.

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića.

Za nekoliko dana proslavljeni reditelj otpočine snimanje nove serije "Pevačica" inspirisane životom srpske Lore Palmer, koju će igrati Milica Pavlović.

''Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije 'Pevačica', čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije. Telekom Srbije je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj", kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

I Predrag Gaga Antonijević ima samo riječi hvale za mladu pjevačicu:

"Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte."

(Kurir)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije