Jet set

Pratite nas na Google news

Milica Todorović se bori s koronom, 15 dana joj ne spada temperatura

Milica Todorović se bori s koronom, 15 dana joj ne spada temperatura
Foto: Instagram | Milica Todorović se bori s koronom, 15 dana joj ne spada temperatura
N.N.

Pjevačica Milica Todorović (29) pozitivna je na virus korona, a već dvije nedjelje koliko je zaražena ne osjeća se dobro i ne može da skine temperaturu.

Pjevačica se testirala nakon što je saznala da je njezina koleginica Slavica Ćukteraš zaražena, s obzirom na to da su njih dvije bile u kontaktu. Ona nije osjećala simptome, ali dan nakon što je test pokazao da je pozitivna, dobila je temperaturu.

Pjevačica se od 1. jula, tačno 15 dana, ne osjeća dobro i simptomi kovida-19 ne prestaju. S obzirom na to da su druge javne ličnosti zaražene koronom već, po dosadašnjem iskustvu, nakon nedjelju dana bile negativne, Todorovićeva od svih najduže ima virus.

Slavica, koja je takođe pozitivna se sada osjeća bolje i nema nikakve simptome, dok Milica teže podnosi koronu i od početka ima temperturu.

Podsjetimo, Milica je u kućnoj izolaciji sa Slavicom, ali i svojom majkom Jasminom, koja je takođe pozitivna na koronu.

"U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne", rekla je Milica nakon saznanja da je zaražena koronom, piše Telegraf.rs.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije