Jet set

Milica Todorović se oglasila o raskidu sa Petrom Strugarom

Milica Todorović se oglasila o raskidu sa Petrom Strugarom
Foto: Instagram | Milica Todorović se oglasila o raskidu sa Petrom Strugarom

Pjevačica Milica Todorović prvi put je javno govorila o razlozima raskida njene ljubavne romanse sa glumce Petrom Strugarom.

Kako je Milica otkrila, njih dvoje su odluku o raskidu donijeli zajedno, kako bi vidjeli da li mogu da prevaziđu prepreke u vezi.

"Mi smo se rastali na neko vreme, da vidimo da li ćemo uspeti te neke prepreke da prevaziđemo, možda smo pogrešili što smo sve dali u medije i što smo se eksponirali", rekla je Milica u emisiji "Ekskluzivno".

Obzirom da je njihova veza od samog starta medijski propraćena, pjevačica je prokomentarisala i pojedine navode da je kompletna priča oko njih dvoje zapravo marketing.

"Kod mene sve to ide uvek spontano. Ja ništa ne planiram, mnogi bi sad rekli: 'Iskoristila je medijski prostor zbog momka', ali to nije istina. Kod mene je sve tako kako je, videćemo kako će biti na dalje", dodala je pjevačica, prenosi "Telegraf.rs".

Podsjetimo, Milica i Petar upoznali su se na setu snimanja spota za njenu pjesmu "Ljubav manje", a spojio ih je upravo Petrov konj koji se pojavio u pjevačicinom spotu, a u vezi su bili puna četiri mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije