Jet set

Milica Todorović smršala 15 kilograma

Milica Todorović smršala 15 kilograma
Foto: Instagram/Arhiva | Milica Todorović smršala 15 kilograma

Pjevačica Milica Todorović otkrila je da je imala problem s viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram.

Sada je Milica Todorović za nekoliko mjeseci uspjela smršati 15 kilograma.

"Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, riješila je da ljeto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspjela", ispričao je izvor.

Kako se dalje navodi, pjevačica je već četiri mjeseca na specijalnom režimu ishrane. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou.

Uz sve to redovno i naporno trenira, što njeni pratioci često mogu da vide na njenim profilima na društvenim mrežama, na kojima objavljuje kratke videoklipove svojih treninga, prenosi ekspress.tabloid.

"Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primjenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo" ,otkrila je jednom prilikom pjevačica.

"Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svjesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti", rekla je Milica Todorović i otkrila kako je smršala.

"Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani", rekla je Todorović i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije