Jet set

Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi snimili kako stvarno izgleda

Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi snimili kako stvarno izgleda
Foto: Printscreen/Instagram | Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi snimili kako stvarno izgleda

​Milijarderka Džoslin Vildenstein, poznata po svojim mnogobojnim plastičnim operacijama, iznenadila je mnoge svojom objavom na Instagramu.

Naime, milijarderka se na Nedjelji mode u Njujorku pojavila u crnoj uskoj haljini, a pažnju javnosti, ipak, je privuklo njeno izoperisano lice. Džoslin je iskoristila ovaj događaj kako bi se fotografisala sa mnogim poznatim ličnostima, te je slike sa Belom Hadid, Kejt Mos i drugim manekenkama odmah objavila na Instagramu.

Njeni pratioci su odmah primijetili fotošop na fotografijama, te su u komentarima masovno pisali da nema potrebe za ovakvim radikalnim izmjenama ličnog opisa.

"Vau, kakav fotošop", "Ovo nisi ti", bili su sam neki od komentara.

Budući da je bila na javnom događaju, profesionalni reporteri su napravili realnu sliku njenog lica, a razlika između fotografija sa Instagrama i onih sa crvenog tepiha je i više nego primjetna.

Podsjetimo, u jednom intervjuu za "Daily Mail" Džoselin je negirala da je imala plastične operacije, ali ni estetske korekcije.

"Hajde da pogledajmo moje stare slike. Naravno da sam tada bila ljepša. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama, ali i dalje ćete na tim slikama vidjeti iste oči, visoke obraze i isti nos", objasnila je ona tada, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije