Jet set

Miloš Biković sprema tajno vjenčanje

Miloš Biković sprema tajno vjenčanje
Foto: Instagram | Miloš Biković sprema tajno vjenčanje

Glumac Miloš Biković i njegova djevojka Ivana Malić uskoro će se jednom drugom zavjetovati na vječnu ljubav i vjernost.

Kako Kurir saznaje, glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno „da“ u krugu porodice, prijatelja i kumova. Za sada budući supružnici detalje drže u strogoj tajnosti.

"Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbjegne pompu, euforiju i da čin vjenčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi prije nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podijele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi", priča izvor Kurira.

Otkako je saznao da će postati otac Biković je riješio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici.

Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i lakši način prebrodi drugo stanje, a prema riječima njegovih prijatelja gleda je kao kraljicu.

Ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njenog drugog stanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije