Jet set

Mina Kostić: Nemam odakle da platim račune, uzdam se u Boga

Mina Kostić: Nemam odakle da platim račune, uzdam se u Boga
Foto: Printscreen YouTube | Mina Kostić: Nemam odakle da platim račune, uzdam se u Boga

Pjevačica Mina Kostić se, kao i većina njenih kolega, našla u nezavidnoj situaciji zbog pandemije virusa korona, budući da joj je onemogućeno da nastupa, a samim tim i da zaradi za život.

"Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je Infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?!", rekla je Mina i dodala:

"Svi polemišu o tome, kao da je to ne znam šta. Okej, hvala im, ali šta sad. Pa, nisam milione dobila, pa da mogu godinama da živim od tih para. Znam da ima ljudi koji stvarno žive na ivici egzistencije, ali teško je svima sada. Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa YouTubea, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše. Nećemo umreti od gladi, na kraju krajeva, ima hleba i vode. Koronu nisam preležala, ali se pridržavam nekih saveta, pa uzimam rakiju sa medom, iako ne pijem alkohol", dodala je Mina, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije