Jet set

Mlada glumica podnijela prijavu protiv Lečića, prvi put se suočili na sudu

Mlada glumica podnijela prijavu protiv Lečića, prvi put se suočili na sudu
Foto: Tanjug/Arhiva | Mlada glumica podnijela prijavu protiv Lečića, prvi put se suočili na sudu

Glumica Danijela Štajnfeld pokrenula je privatnu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Lečića zbog javne uvrede.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je ročište u postupku koji je glumica pokrenula protiv Lečića.

U pitanju je privatna tužba zbog javne uvrede. Kako je za Blic TV rekla advokatica Sofija Ilić, okrivljeni Branislav Lečić je gostujući u televizijskim emisijama govorio neistine o njenoj klijentkinji što predstavlja uvredu.

Današnje ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, međutim, do toga nije došlo. Sudija Dušica Ristić je naredno ročište zakazala za oktobar kada će biti predočeni dokazi i saslušane obje stranke u postupku.

"To je privatna tužba koju je moja klijentkinja podnijela protiv Branislava Lečića koji je gostovanjem u TV emisijama na televizijama sa nacionalnom frekvencijom iznio određene neistine koje predstavljaju uvrede. U ovom trenutku neću davati dalje izjave jer je postupak u toku", rekla je advokatica za Blic TV, prenosi Srpskainfo.

Podsjetimo, ovo nije prvi slučaj da se ovo dvoje glumaca nađu pred pravosudnim organima. Prije tri godine Danijela je izašla u javnost sa tvrdnjom da ju je 2012. godine Branislav Lečić silovao.

Pokrenula je krivičnu prijavu, pokrenut je i postupak, oboje su saslušani u VJT koje je kasnije tu krivičnu prijavu odbacilo. Taj predmet i dalje privlači pažnju javnosti, a o kojim se tačno uvredama radi u ovoj privatnoj tužbi znaće se u oktobru kada budu izneseni dokazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije