Jet set

Momčilo Otašević i Jelena Perčin očekuju drugo dijete

Momčilo Otašević i Jelena Perčin očekuju drugo dijete
Foto: Instagram | Momčilo Otašević i Jelena Perčin očekuju drugo dijete

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević itekako ima razloga za slavlje. Naime, poznati par očekuje drugo dijete.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin, glumački par koji svojom ljubavlju i talentom pomjera granice, za vreme pandemije virusa korona bili su razdvojeni tri nedjelje. To nararvno nije uticalo na njihov odnos pa su sve obradovali lijepim vijestima – na zimu će, sasvim neplanirano, postati roditelji dječaka.

Glumica je za hrvatski magazin "Gloria" ispričala kako podnosi trudnoću.

"Moram da vam priznam, ovakve novosti mi uvijek izmame osmjeh na lice jer ta malena bića daju nam vjeru u bolju budućnost i čine naš život ljepšim i ispunjenijim", rekla je Jelena za "Gloriu" dodavši da slađe iznenađenje nisu mogli da zamisle zamisle.

Poznati glumci, kako je već dobro poznato, upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka". Svoju ljubav i privatnost nikad nisu eksponirali, ali budući da su zanimljivi medijima, mnogi su se svojski trudili da dođu do detalja iz njihove privatnosti. Svoju život oduvijek su ljubomorno čuvali samo za sebe.

"Iz ljubavi možeš napraviti doslovno sve…. Iz ljubavi sam, u cijelom ludilu od posla, znao doći na sat, da se vidim s mojom Jelenom i da se vratim u neku drugu zemlju da radim",  priznao je ranije Momčilo za "Azru".

Pored toga, i Jelena je "Azru" otvorila dušu o njihovoj ljubavi te iznijela detalje koje je tad malo ko znao:

"Ako bih mogla reći zašto nekog voliš, to je njegov nevjerovatan karakter, on nema u sebi agresije i ne možeš doći s njim u konflikt, ta njegova vedrina je zarazna i ne mogu se ljutiti na njega. Nismo se nikada posvađali", rekla je Jelena tada, a zatim dodala:

"Bili smo dobri prijatelji i mnogo smo razgovarali i uhvatio me na prepad, i dobro je što mi nije ostavio vremena da mislim", priznaje glumica.

Par već ima djevojčicu, koja je rođena 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije