Jet set

Monika Beluči dolazi u Srbiju?

Monika Beluči dolazi u Srbiju?
Foto: Instagram/monicabellucciofficiel | Monika Beluči dolazi u Srbiju?

Italijanska glumica Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gdje će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović su prije par godina bili u posjeti Parizu gdje su proslavili godišnjicu braka, a svjetska zvezda Monika Beluči im je pravila društvo i vodila ih po najboljim restoranima francuske kuhinje.

Monika Beluči i Sloboda Mićalović su se upoznale na snimanju filma “Na mliječnom putu” 2014. godine i od tada se druže.

Na Instagramu Monika redovno pozitivno komentariše Bobine postove i dopisuju se, ali ništa ne može da zamijeni druženje uživo.

Kako su uživali u društvu italijanske "femme fatale", glumački par je riješio da uzvrati gostoprimstvo.

Jedna od najljepših žena na svijetu Monika Beluči će navodno, biti gošća poznatog glumačkog para u njihovoj vikendici u Čortanovcima pored Dunava.

Kako je javnost upoznata da su svoju oazu u prirodi napravili za opuštnje daleko od gradske vreve, sigurno će gošća uživati u svim blagodetima ovog malog mjesta.

"Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi voljela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovcima, gdje imaju vikendicu", priča za "Informer" izvor blizak glumačkom paru i dodaje da se Monika oduševila i oberučke je prihvatila poziv:

"Objasnili su joj da se kuća nalazi pored Dunava i da sa njihovog imanja puca divan pogled na rijeku. Monika je rekla da joj se sve to dopada i da će doći kod njih čim joj obaveze dozvole."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije