Jet set

Mrkajić pušten ranije iz zatvora i odmah otišao kod Romane Panić

Mrkajić pušten ranije iz zatvora i odmah otišao kod Romane Panić
Foto: Screenshot Instagram | Filip Mrkajić pušten ranije iz zatvora i odmah otišao kod Romane Panić

Filip Mrkajić, momak pjevačice Romane Panić, pušten je iz zatvora u Brizbejnu prije isteka kazne od 18 mjeseci, prenose srpski mediji.

"Blic" navodi da je Mrkajić, koji je u zatvoru bio od 25. juna, danas iz Australije doputovao u Srbiju.

On je odmah po dolasku otišao da se vidi sa Romanom, prenosi ovaj portal.

Romana i Filip osuđeni su u Brizbejnu na 12, odnosno 18 mjeseci zatvora, zbog krađe novca sa bankomata, a pjevačica je 1. avgusta puštena na slobodu.

Banjalučanka Romana Panić je imala pravo na prevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne, budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru.

Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata - uređaj za "skiming", kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabilježeni s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

"Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vrijeme", objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije