Jet set

Mustafa Sandal pružio podršku Novom Pazaru

Mustafa Sandal pružio podršku Novom Pazaru
Foto: N.N. | Mustafa Sandal pružio podršku Novom Pazaru

Bivši muž pjevačice Emine Jahović, turski pevač Mustafa Sandal javno je podržao Novi Pazar u borbi sa korona virusom i poželio da svi što prije budu izliječeni.

Kao što je poznato, u Novom Pazaru proglašeno je vanredno stanje zbog rasta oboljelih od Covida 19, a za cijelu situaciju u rodnom mjestu svoje bivše supruge, čuo je i Mustafa koji se putem Instagrama obratio svojim pratiocima.

Sandal je ispričao kakava je situacija u Novom Pazaru, istakao je da podržava zdravstvene radnike i građane u borbi protiv korone i poželio da epidemija što prije prođe, te da se svi oporave.

Takođe, Emina je prije nekoliko dana uputila javnu podršku, ali i apel građanima u svom rodnom mjestu.

"Jako mi je teško zbog svega što se dešava u mom rodnom gradu, Novom Pazaru... Inače, i u cijeloj Srbiji, srce me boli. Ali mi je još teže kada vidim da ljudi dolivaju ulje na vatru i raspiruju mržnju, ne znajući da samo skreću pažnju sa onoga što je zaista važno", započela je Emina.

"Ljudi, borimo se protiv virusa, Covida... ne jedni protiv drugih. Dajte da nađemo način da pomognemo, volontiramo, upozorimo na nošenje maski i rukavica. Da se ne okupljamo, držimo distancu, upozorio jedni druge na isto",  napisala je pjevačica.

"Na kraju mi stradamo i naši bližnji, znajući ili ne znajući, bolest je bolest. Ako se sami ne sačuvamo, ne može nas niko sačuvati...dajte da budemo svjesni, sposobni i racionalni...Baine, svadbe, rođendani, obilaženje, utakmice, okupljanja...spustimo loptu, budimo primjer", zamolila je Emina.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije