Jet set

Na opkladi osvojio srce Eženi Bušar

Na opkladi osvojio srce Eženi Bušar
Foto: Twitter | Na opkladi osvojio srce Eženi Bušar

Kanadska teniserka Eženi Bušar niže velike uspjehe u bijelom sportu, a proglašena je i jednom od najseksepilnijih sportisktinja svijeta. Poslije poslovnog, sada je ostvarila uspjehe na emotivnom polju.

Dvadestrogodišnja teniserka, koja radi i kao model za kupaće kostime primjećena je nedavno na plaži u Majamiju sa nepoznatim muškarcem. 

Nije bilo potrebno mnogo vremena da mediji saznaju sve detalje ove emotivne romanse koja je oduševila mnoge, ali nas i podsjetila da sudbina često zna da umiješa prste.

Kako piše britanski "Ekspres" teniska zvijezda je u vezi sa dvadesetogodišnjim studentom Džonom Goehrke, a njihovo poznanstvo je otpočelo na veoma neobičan način - na interentu. 

Naime, Eženi je napravila opkladu na Twitteru sa Džonom da će klub američkog fudbala Atlanta falkonsi poraziti Nju Ingland Patriotsi u Superboulu. Džon, koji je navijao za Patriotse, napisao je na ovoj mreži: "Ako Patriotsi pobijede idemo na sastanak".

 

‪Look who came to visit me!  #superbowltwitterdate ‬

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Kanađanka se složila sa njim, a zatim nastavila da gleda uzbudljivu igru na terenu... 

Iako je utakmica počela izuzetnom igrom Atlanta falkonsa, situacija se preokrenula te je Nju Ingland pobijedio sa rezultatom 34-28, što je značilo da je teniserka izgubila opkladu.

Teniska zvijezda je ostala dosljedna svojih riječi, te je ubrzo otputovala u Mizuri gdje Džon studira i obezbijedila im mjesta za košarkašku utkamicu. 

Sastanak je prošao odlično, jer deset mjeseci od tada njih dvoje provode vrijeme zajedno.

(Super žena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije