Jet set

Nada Topčagić planira da obilježi 40 dana od smrti psa

Nada Topčagić planira da obilježi 40 dana od smrti psa
Foto: Screenshot/Twitter | Nada Topčagić planira da obilježi 40 dana od smrti psa
N.N.

Folk pjevačica Nada Topčagić planira da obilježi 40 dana od smrti svog psa Badže, koji je uginuo prošlog mjeseca, a proveo je s njom i njenim mužem Zlatkom Đorđevićem punih 15 godina.

Naime, pjevačica planira da uginulom ljubimcu organizuje pomen.

Kako sama kaže, iako je prošlo više od mjesec dana, ona je i dalje neutješna i nije joj dobro zbog smrti najboljeg prijatelja. Pošto je psa smatrala članom porodice, želi da tako sačuva i uspomenu na njega, ali i da ga pominje u molitvama.

"Nek mi se smeje estrada, ali ja planiram da obeležim 40 dana od smrti mog ljubimca. Ne znam zašto je to čudno?! On je bio član porodice. Ima da odem tamo gde smo ga sahranili, da upalim sveću i da se pomolim. Posle njega više neću imati ljubimce", kategorički tvrdi Nada i, jedva se suzdržavajući od suza, priznaje da je i dalje slomljena, kao prvog dana, kada ju je njeno kuče zauvijek napustilo:

"Iako je prošlo mesec dana, meni je i dalje mnogo loše", dodaje pjevačica.

"Moj pas Badža proveo je s nama 15 godina. Znate li vi šta je on sve prošao s mojim suprugom i sa mnom u tom periodu. Toliko stvari ni prijatelji ne produs vama. Kada je bila korona, ja sam ostala normalna i pribrana upravo zahvaljujući mom Badži. Njega sam šetala. Zahvaljući njemu, imala sam sat vremena da budem slobodna, onda kada su svi bili zaključani po kućama", završava ona.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije