Jet set

Nada Topčagić rasprodaje nekretnine

Nada Topčagić rasprodaje nekretnine
Foto: Nezavisne novine / Arhiva | Nada Topčagić rasprodaje nekretnine

Nada Topčagić (68) razmišlja o tome da se riješi nekretnina koje ima, ne računajući kuću u Beogradu u kojoj živi sa suprugom Zlatkom.

Pjevačica u svom vlasništvu posjeduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta, zbog čega i želi da ih proda.

Tako bi se rješila i troškova, jer mjesečno za iste mora da obezbjedi bar 1.000 evra, ne računajući renoviranje, sređivanje i slično.

"Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako celi život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta", ispričala je Nada.

"Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rintam. Pa, majke mi . Neću više da me boli glava", objasnila je Topčagićeva za Nova.rs.

Podsjetimo, Nada je u ljetu za nama morala kompletno da renovira kuću u Crnoj Gori, u Kaluđerovini.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije