Jet set

Nadi Topčagić opljačkana kuća

Nadi Topčagić opljačkana kuća
Foto: N.N. | Nadi Topčagić opljačkana kuća

Nada Topčagić će morati da prekine odmor na Tari jer su joj javili da joj je opljačkana kuća u Crnoj Gori.

Kako priča izvor sa crnogorskog primorja, jedna u nizu obijenih kuća pripada i pjevačici.

"Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalog i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta", ispričao je izvor, prenosi Informer.

Pevačica je priznala da joj je kuća obijena.

"Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on: 'Neću ja da ulazim tu'. Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to", priča Topčagićeva i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

"Moramo sad ići dole da vidimo kakva je situacija. Mislim da nije ništa ozbiljno, pretpostavljam da su neki beskućnici koji su naišli. Dole nemaju ni šta da odnesu, jedino da naprave neku šteticu, premetačinu... To su verovatno neki beskućnici. Pića je bilo tamo, verovatno su piće odneli, sto posto, to su moje sad pretpostavke. Čovek što je provirio, ušao i kaže: 'Sve stoji na mestu'", ispričala je Nada.

Na kraju razgovora priznala je da ne zna kakvo će stanje "dole" zateći, ali da uopšte neće da se potresa.

"Ne mogu da se sekiram, ne interesuje me. To su takve sitnice, vidite šta se sve dešava... To je zrno peska u moru. Sve nek je, samo da nije bolest - u svom stilu, s osmehom", završava Nada. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije