Jet set

Najljepša žena svijeta progovorila o mentalnim problemima

Najljepša žena svijeta progovorila o mentalnim problemima
Foto: Print Screen/Instagram/bellahadid | Najlepša žena svijetu progovorila o mentalnim problemima

Manekenka Bela Hadid (25) progovorila o svom mentalnom zdravlju, napisavši da u posljednjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a uz to je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana.

Pratioce je podsjetila da društvene mreže nisu stvarni život, a pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte da nisu sami. Bela je i ranije javno govorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojima se bori još od tinejdžerskog perioda.

Ona je napisala je da ju je na objavu podstakao video zapis pjevačice Vilou Smit koja je govorila o nesigurnosti i teskobi, dodavši da su joj upravo pjevačicine riječi pomogle da se osjeća "manje usamljeno".

"Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što treba da čuješ da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš", napisala je, između ostalog, manekenka.

Bela je istakla da mentalno zdravlje i ravnoteža u organizmu "nisu linearni" te ih je uporedila s rolerkosterom. Ona je podijelila nekoliko savjeta obožavateljima koji se bore sa sličnim mentalnim problemima.

"Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a rolerkoster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Biće bolje", poručila je najljepša žena na svijetu.

Bela je napisala i da se do sada više puta suočavala sa sličnim problemima i da zna da je moguće naučiti nositi se s boli ukoliko radite na sebi i provodite dovoljno vremena pokušvajući da otkrijete koji su to okidači i traume.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije