Jet set

Najljepši kraljevski par otkrio kako se snalazi u roditeljskoj ulozi

Najljepši kraljevski par otkrio kako se snalazi u roditeljskoj ulozi
Foto: N.N. | Najljepši kraljevski par otkrio kako se snalazi u roditeljskoj ulozi

Švedski kraljevski par, princ Karl Filip i njegova supruga, princeza Sofia, koji su krajem avgusta dobili drugo dijete, službeno su potvrdili kada planiraju krštenje malenog princa Gabriela.

Pokazali su pritom i najnovije fotografije malog kraljevića, ali i priznali kako je s dvoje djece ponekad pravi haos u njihovom domu.

Švedski dvor 31. avgusta postao je bogatiji za još jednog člana. Najmlađi nasljednik kralja Karla XVI Gustafa, 38-godišnji princ Karl Filip drugi put je postao otac.

Princeza Sofia i on, nakon jednogodišnjeg Alexandera, dočekali su i drugog sinčića, Gabrijela, te su sada i službeno najavili njegovo krštenje za početak decembra. 

Pritom je objavljena i najnovija fotografija dvomjesečnog princa, kojeg u naručju drži njegov otac. Inače, princeza Sofia, koja se 2015. udala za jednog od najzgodnijih prinčeva na svijetu, kako mediji često oslovljavaju princa Karla Filipa, progovorila je u svom posljednjem intervjuu o tome kako se snalazi u majčinskoj ulozi.

Otkrila je tada kako je briga oko dva mališana nekad vrlo naporna, ali istovremeno i nešto najljepše na svijetu.

"Pokušavamo što više vremena provoditi kao prava porodica, pogotovo u večernjim terminima, kada kupamo bebice i stvaramo neke rutine. Ali ako me isto pitate za nekoliko mjeseci, moraću priznati da je puno teže sve obavljati uz dvoje dječice, ali tu je naravno i dvostruko veća ljubav koju ne možete opisati", rekla je prelijepa švedska princeza te dodala kako je nekad teško uskladiti roditeljstvo i kraljevske obveze koje se od njih očekuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije