Jet set

Najveća senzacija godine: Žena od sultana 2. dio

Najveća senzacija godine: Žena od sultana 2. dio
Foto: N.N. | Najveća senzacija godine: Žena od sultana 2. dio

Mega popularna Žena od sultana, zajedno sa kladionicom Meridian, uradila je senzacionalnu stvar! POKLONI "PRŠTE"! Nastavak hita: Žena od sultana 2.dio!

Šta je to uradila "Žena od sultana" da je zapalila internet i sve društvene mreže, još niko ne može da shvati! Naime, u saradnji sa sportskom kladionicom Meridian, prelijepa Tijana Milentijević uradila je ono što kompletan Balkan čeka već mjesecima! 2. dio ultra popularnog MEGA hita je tu..

Ali, naravno da to nije sve, jer kako bi i bilo kad znamo da je Meridian – kuća najvećih bonusa! "Žena od sultana" u drugom dijelu, zajedno sa Meridianom, danas poklanja svim novoregistrovanim igračima na web sajtu, SENZACIONALNI bonus od 20 KM, BEZ USLOVA, te sve što je potrebno jeste samo da se registruješ.. 

Pored "Žene od sultana", zajedno u duetu, je i najljepša nova "ZVEZDA GRANDA", po mišljenju žirija. Naravno da svi već znate da se radi o neodoljivoj Ivani Cvikić, koja realno sve nas ostavlja bez daha, te zajedno sa "sultanijom" ima namjeru da "POROBI" BALKAN!

A, da li želiš da saznaš koji je to muškarac zajedno sa ove dvije ultra ljepotice? Možemo samo reći da se radi o vrhunskom MMA borcu, koji prije samo par dana postao osvajač MEGDANA fighting night 7! Obavezno, ukoliko želiš da vidiš o kojoj senzaciji se radi, klikni OVDJE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije