Jet set

Nakon 15 godina, Žizel nije više najplaćenija manekenka

Nakon 15 godina, Žizel nije više najplaćenija manekenka
Foto: N.N. | Nakon 15 godina, Žizel nije više najplaćenija manekenka

Žizel Bundšen je 15 godina zauzimala prvo mjesto na čuvenoj Forbsovoj listi najplaćenijih manekenki svijeta. Ove godine smijenila je Kendal Džener.

Rijaliti zvijezda i supermodel Kendal Džener zauzela je prvo mjesto na Forbsovoj listi.

Ona je duplirala svoju zaradu u odnosu na prethodnu godinu, te skinula sa trona Žizel Bundšen, koja je zauzimala prvo mjesto još od 2002. godine.

Dvadesetdvogodišnja manekenka Kendal Džener je tokom ove godine zaradila ukupno 22 miliona dolara, dok je njena starija koleginica Žizel Bundšen ostvarila zaradu od 17, 5 miliona, te zauzela drugo mjesto.

Na trećem je manekenka Krisi Tajgen sa 13,5 miliona dolara, dok odmah za njom slijede Adriana Lima (10,5 miliona) i Điđi Hadid (9,5 miliona), koja je zauzela peto mjesto.

Rosi Hantington-Vajtli sa zarađenih 9,5 miliona dolara nalazi se na šestom mjestu, a odmah iza nje se nalazi Karli Klos sa zaradom od 9 miliona.

Posljednja tri, prema zaradi, kotirale su se manekenke Liu Ven sa 6,5 miliona, Bela Hadid sa 6 miliona i Ešli Grejem sa 5,5 miliona. Ešli je zvanično postala prvi plus-sajz model koji se našao na prestižnoj Forbsovoj listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije