Jet set

Pratite nas na Google news

Nakon šuškanja o razvodu Kojić se oglasio na Instagramu

Nakon šuškanja o razvodu Kojić se oglasio na Instagramu
Foto: N.N. | Nakon šuškanja o razvodu Kojić se oglasio na Instagramu
N.N.

Već danima se šuška se da nije sve sjajno u braku Severine i njenog supruga Igora Kojića, a glasine je sam Igor rasplamsao najnovijom objavom na Instagramu.

"Rezime treninga: 'Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bila bi raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa 'što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima', onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja", Patrijarh Pavle", tajanstvena je Igorova poruka u opisu fotografije na kojoj pozira sam.

Dok svako od njih rješava svoje obaveze, srpski mediji nedavno su objavili kako je došlo do svađe u porodici Kojić, nakon čega se počelo nagađati i o krizi u njihovu braku.

Više o tome možete pročitati na OVOM LINKU.

Pored navodnog razvoda pjevačica je, kako piše "24 sata", izgubila još jedan sudski spor. Naime, Severina se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije maloljetnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Takođe, morala je tada ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu mjeru. Međutim, Severina se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije