Jet set

Nataša Bekvalac otkrila nepoznat detalj iz karijere

Nataša Bekvalac otkrila nepoznat detalj iz karijere
Foto: Printscreen Instagram | Nataša Bekvalac otkrila nepoznat detalj iz karijere

Nataša Bekvalac, na domaćoj muzičkoj sceni prisutna je više od 20 godina, a za dvije decenije na estradi, kako je i sama otkrila nikada nije kupila pjesmu do sada.

"Nikada u životu nisam kupila pesmu. U smislu: 'Jao što je dobra pesma' pa odem i kupim. Uvek su pesme pisane za mene i melodije i tekstovi, autori su znali da su pesme za mene, tako da te pesme jesu jako moje", rekla je pjevačica za Grand online, koja je u maju 2006. godine izdala album na kome se nalaze brojni hitovi, među kojima je i njena najomiljenija pjesma "Ponovo" i otkrila da li smatra da će joj se takav ili sličan album ponoviti u karijeri.

"Pa mislim da je to teško u današnje vreme pošto se produkcija promenila. Kada bih to jurila sad, bilo bi retro. Ali mislim da kada je pesma dobra može da se upakuje u bilo koje vreme, a ja spremam jako dobar album. Svako se nekad zanese i hoće da bude moderan, pa nekad prođe nekad ne, ali generalno ja sam se uvek trudila, pogotovo sada na novom albumu da budem svoja", rekla je Nataša za Grand Online, prenosi magazinnovosti.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije