Jet set

Nataša Bekvalac otkrila šta radi ponedeljkom ujutru

Nataša Bekvalac otkrila šta radi ponedeljkom ujutru
Foto: Instagram | Nataša Bekvalac otkrila šta radi ponedeljkom ujutru

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac sa razlogom nosi epitet "Panonska barbika" jer je njen izgelda zaista besprijekoran.

Nataša je u više navrata istakla da je esteta, te da joj je svaki segment njenog tijela podjednako bitan, a posljednjim fotografijam koje je postavila na Instagram profilu dokazala je da je to zaista tako.

Pjevačia je svojim pratiocima otkrila da ponedeljak jutro provodi u teretani, a pri tome pokazala i kako njeno lice izgleda bez trunke šminke. Iako na fotografiji nije djelovala pretjerano srećno zbog toga što jutro provodi sa spravama za vježbanje, vjerujemo da će joj fizička aktivnost prijati i pomoći da sačuva svojn besprijekoran izgeld.

Uspješna pjevačica je majka dvije kćerke, a njena starija kćerka nedavno je proslavila šesnaesti rođendan. Tim povodom ponosna majka je svojoj mezimici uputila emotivne riječi putem društvenih mreža zahvaljujući joj se što je najbolja kćerka na svijetu, istovremeno joj objasnivši da neće moći večeras da bude na njenom slavlju.

"Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja", napisala je Nataša.

(GrandTV)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije