Jet set

Navijači Partizana preplavili Instagram prelijepe Rumunke (FOTO)

Navijači Partizana preplavili Instagram prelijepe Rumunke (FOTO)
Foto: Instagram / azagabriela | Navijači Partizana preplavili Instagram prelijepe Rumunke (FOTO)

Odradili su košarkaši Partizana svoj dio posla u Berlinu, pobijedili Albu 94:83 i tako održali korak za rivalima u borbi za plej-in. I dalje crno-bijeli zavise od rezultata drugih ekipa, ali makar na dan mogu da odahnu.

"Grobari" su preplavili ulice glavnog grada Njemačke, nakon meča iznenadili Željka Obradovića u hotelu poznatom pjesmom, a neki smatraju da je za trijumf zaslužna i jedna rumunska pjevačica.

Prije samog meča na jednoj od navijačkih stranica kluba na Instagramu kao amajlija pred meč postavljen je snimak Aze Gabrijele koja pjeva poznatu bugarsku pjesmu "Zek, zek".

Kada su crno-bijeli upisali pobjedu, navijači su pohrlili kako bi ostavili komentar pjevačici čije pravo ime glasi Gabrijela Amzaru i kako bi joj se zahvalili.

Aza je inače postala poznata 2015. godine kada je došla do finala muzičkog takmičenja "Glas Rumunije" i tada je svojim glasom očarala mnoge i stekla brojne fanove.

Nakon slave koju je stekla odlučila je da prestane da se bavi atletikom i posvetila se drugačijoj karijeri.

"Iako sam se bavila atletikom pet godina, sportom koji sam zaista voljela, našla sam se pred izborom. I tada, baš kao što bih uradila i sada, odlučila sam da se dalje posvetim muzici. Ali, kada je riječ o ambiciji, mogu reći da sam vrijedno radila od malih nogu, to je u mojoj krvi, tako da sam uverena da ću postići ono što želim u muzici", rekla je ona.

"Idem u teretanu s vremena na vrijeme; nažalost, nemam vremena za sport svakog dana, kako bih to ponekad željela. Međutim, kada je u pitanju nega kože, oslanjam se na jednostavne procedure čišćenja lica, adekvatno održavanje i hidrataciju", govorila je Aza Gabrijela.

U sportskim krugovima ostala je poznata i po ljubavnoj vezi sa Dragošom Nedelkuom, nekada velikom nadom Steaue i igračem kojeg su zvali "dijamant". On je trenutno igrač Farula iz Konstance.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije