Jet set

Pratite nas na Google news

Neda Arnerić riješila da napusti Srbiju

Neda Arnerić riješila da napusti Srbiju
Foto: Politika.rs | Neda Arnerić riješila da napusti Srbiju
N.N.

Glumica Neda Arnerić iznenadila je sve kada je otkrila da želi da iskusi asketski život, ali i da planira da se preseli iz Srbije.

"Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspešno sam savdalala nemački, imam i sertifikt. Izvesnije je da se preselim u Austriju gde imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima", rekla je Neda Arnerić za “Hello”.

Ona je, inače, za ovaj magazin otkrila i da će uskoro iskusisti asketski život i kako će to izgledati.

"Indija mi je oduvek bila inspirativna, budizam blizak, o Salmanu Ruždiju znbam sve…. Međutim, moj muž nikada nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu. Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenila na časove joge, gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to? Verujem da mogu da izdržim deset dana u rizgoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a ko zna, možda naučim i da meditiram", kazala je poznata glumica.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije