Jet set

"Nevaljala" ruska ljepotica koja je malezijskog kralja koštala krune

"Nevaljala" ruska ljepotica koja je malezijskog kralja koštala krune
Foto: Instagram | "Nevaljala" ruska ljepotica koja je malezijskog kralja koštala krune

Svijet ne prestaje da priča o tome kako je mlada ruska misica Oksana Vojevodina koštala krune nekadašnjeg malezijskog kralja, sultana Muhameda V od Kelantana.

Prvo je odjeknula priča da su uprkos 24-godišnjoj razlici u godinama zajedno, a da ne govorimo o kultorološkim suprotnostima. Kao što su mnogi očekivali, sve je bilo kratkog daha, ali niko nije očekivao da će ova kratkotrajna romansa sultana koštati krune.

Naime, Muhamed je morao da abdicira upravo zbog Oksane, odnosno zbog detalja iz njene prošlosti. Ruskinja je imala seksualni odnos pred očima javnosti - u bazenu tokom učešća u jednom rijaliti šou, a to je kralja koštalo prava i titule zbog strogih muslimanskih pravila.

Štaviše, prljav veš je do te mjere isplivao u javnost da je kralj Muhamed tvrdio da sinčić Leon nije njegov, a ni misica nije ostala ravnodušna na te tvrdnje.

Naime, dvadesetsedmogodišnja Oksana je progovorila o svemu, a za ruske medije se prisjetila i užasnog događaja kada je kralja samo dva dana nakon njihovog vjenčanja pozvala njegova i dalje zakonita žena.

"Zazvonio mu je telefon dok nije bio tu i pisalo je Bob. Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon", ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

"Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podjela nekretnina", kaže Ruskinja.

Kako kaže, pomenuta Čehinja je kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

Štaviše, kako dodaje Oksana, Dijana Petra joj navodno neprestano šalje prijeteće poruke Oksani i njenim prijateljima u kojima navodi da će je "otrovati", ali prijeti i njenom devetomjesečnom sinu Leonu, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije