Jet set

Nikol Kidman prošetala crvenim tepihom s suprugom

Nikol Kidman prošetala crvenim tepihom s suprugom
Foto: Print Screen/Instagram | Nikol Kidman prošetala crvenim tepihom s suprugom

Nikol Kidman je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda.

Prije dvije večeri održana je 28. dodjela nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG), a crvenim tepihom su prošetale neke od najvećih svjetskih zvijezda današnjice.

Između ostalih, tu su bili i Nikol Kidman i Kit Urban, koji su pokazali zbog čega su jedan od omiljenijih parova u svijetu slavnih

Poznata glumica i kantri muzičar zaljubljeno su se gledali i razmjenjivali nježne dodire i poljupce dok su pozirali na crvenom tepihu.

Ipak, ono što posebno upada u oči je to da se glumica poprilično izdeformisala od botoksa i raznih estetskih zahvata, te gotovo da ne može ni da pomjeri facijalne mišiće.

Njen glamurozni izgled dodatno je naglasila i šminka koja je podrazumijevala jarko crveni ruž, dok je plavu kosu uredila neobaveznim talasima koji su se savršeno uklapali u cijelu kombinaciju. Njen suprug je nosio crno odijelo od somota i kravatu sa srebrnim nitnama.

Podsjetimo, par je u braku od 2006. godine i imaju dvije ćerke, a prošlog mjeseca Nikol je otkrila tajnu svog srećnog braka.

Mi smo mješavina i veoma dobro idemo jedno uz drugo. Nevjerovatno sam srećna što sam ga upoznala, a upoznala sam ga kasnije u životu i to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Taj čovjek je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila”, rekla je oskarovka za CBS Mornings.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cinema_honar

 

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije