Jet set

Nikolas Kejdž traži razvod nakon samo četiri dana braka

Nikolas Kejdž traži razvod nakon samo četiri dana braka
Foto: N.N. | Nikolas Kejdž traži razvod nakon samo četiri dana braka

Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu tajno oženio, holivudski glumac Nikolas Kejdž zatražio je poništenje braka s Erikom Koike. Nicolas i Erika bili su u jednogodišnjoj vezi, a potom su se vjenčali.

Da brak neće završiti sretno bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega.

Britanski The Daily Mail došao je u posjed snimka na kojem je glumac napravio poprilično bizarnu scenu tokom procesa dobijanja dozvole u Las Vegasu, gdje je s okupljenima odlučio podijeliti neke stvari.

"Ona će mi uzeti sav novac. Njen bivši je diler",  išao je naokolo i derao se Kejdž, dok je Koike djelovala poprilično smireno u cijeloj situaciji. Čini se da je na neki način posrnuli glumac bio u pravu. Erika je prihvatila ekspresni razvod, ali zbog okolnosti traži odštetu od Kejdža. Koike potražuje naknadu od bivšeg supruga, a svoj zahtjev temelji na tome da je tri godine provela s Kejdžom, a za to vrijeme propustila je brojne poslovne prilike.

Takođe, tvrdi kako joj je Kejdž uništio reputaciju svojim navodima u kojima ju nezasluženo blati. Sve sudske troškove očekuje da podmiri glumac, piše TMZ.

"Prije nego što su na sudu stupili u brak, zajedno su pili do trenutka dok Nicolas nije bio ubrojiv i svjestan što potpisuje. Reagirao je impulzivno i ne znajući šta radi. Također, Koike nije otkrila Nicolasu sve detalje iz svog ranijeg života; vezu s drugim muškarcem, kao ni svoju kriminalnu prošlost", stoji u saopštenju Kejdževog advokatskog tima, a cijela situacija rješavaće se na sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije