Jet set

Nikolić: Izazvala sam sudar, kriva sam, bila sam uznemirena

Nikolić: Izazvala sam sudar, kriva sam, bila sam uznemirena
Foto: Instagram | Nikolić: Izazvala sam sudar, kriva sam, bila sam uznemirena

Pjevačica Ana Nikolić oglasila se nakon vijesti da je izazvala sudar, odnosno, da je izgubila kontrolu nad automobilom kojim je upravljala i oštetila tri parkirana automobila.

Ana je potvrdila da je izazvala udes, a otkrila je šta uzrok toga, kao i šta je policija utvrdila na licu mjesta.

"Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednim novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju kćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž", počela je Ana priču.

Dodaje da je tako uznemirena sjela u kola i napravila sudar.

"Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti. Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili", rekla je Nikolićeva.

Kaže da bez razmišljanja o posljedicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote.

"Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa.  Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada - tačno je izazvala sam sudar. I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka", zaključila je Ana.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije