Jet set

Nikolija Jovanović postaje glumica

Nikolija Jovanović postaje glumica
Foto: Instagram | Nikolija Jovanović postaje glumica

Srpska pjevačica Nikolija Jovanović oprobaće se kao glumica, prvi put u životu, u novom ostvarenju mladog reditelja Nemanje Ćeranića, u filmu “Volja sinovljeva”.

Nikolija će se naći rame uz rame sa čuvenim glumačkim imenima Žarkom Lauševićem, Sergejem Trifunovićem i Svetozarom Cvetkovićem, koji će takođe igrati u pomenutom filmu.

"Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprineti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje", istakla je Nikolija, koja će glumiti ženu ratnicu.

Snimanje filma planirano je za početak avgusta na nekoliko lokacija u Boru, a ovo ostvarenje već je najavljeno kao srpska verzija prvog dijela “Pobjesnelog Maksa”, piše Telegraf.rs.

Inače, Sergej Trifunović objavio je na Instagramu fotografiju sa snimanja, na kojoj su jedva prepoznatljivi Žarko Laušević i Svetozar Cvetković.

 

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije