Jet set

Nikolina Pišek bi voljela da ponovi "dobru zabavu", a evo o čemu je riječ

Nikolina Pišek bi voljela da ponovi "dobru zabavu", a evo o čemu je riječ
Foto: Instagram | Nikolina Pišek bi voljela da ponovi "dobru zabavu", a evo o čemu je riječ

Nakon što su voditeljka Nikolina Pišek i njena porodica bili izbačeni iz vile tokom ljetovanja, koji je, kako je ranije rekla, uredno platila, ona i njena kćerka Una Sofija umalo su se ugušile gasom u jednoj zagrebačkoj kući.

Ubrzo smo mogli da pročitamo da joj je otac preminuo, da je pred odlaskom i da se priča da se razvodi od supruga Vidoja.

"Odličnog sam zdravlja. Treniram, u punoj sam formi. Vratila sam se u stanje u kojem sam bila ranije", rekla je lijepa Zagrepčanka u televizijskoj emisiji u kojoj je gostovala.

Ona je dodala da nije spremna da govori o gubitku koji je preživjela prije dva mjeseca i da ovoj priči nije mjesto u javnosti.

Međutim, nije bila raspoložena da govori u svojoj intimi i tačnosti informacija da će ostaviti srpskog istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića.

"Upravo sam rekla za godišnjicu braka da je vrijeme da ponovimo zabavu. Svi smo previše uzdržani, nedostaje mi neka zabava. Naše vjenčanje je bilo prilično dobra zabava, i za mene i za goste, pa sam rekla da ću se razvesti, pa da se desi još jedna zabava. Dobro bi došla još jedna haljina", uz osmijeh je rekla Nikolina, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije