Jet set

Nikolina Pišek otkrila ko joj je pomogao nakon smrti supruga

Nikolina Pišek otkrila ko joj je pomogao nakon smrti supruga
Foto: Instagram | Nikolina Pišek otkrila ko joj je pomogao nakon smrti supruga

Pišekova se osvrnula na sukob sa ocem pokojnog supruga, nakon čega je otkrila da joj je u najtežim trenucima i usred mučnih sudskih sporova mnogo značila pomoć muzičke zvezde.

Nikolina Pišek prošla je kroz pravu agoniju nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Ona se sada u intervjuu za Kurir osvrnula na buran period iza sebe, ali i sudski proces koji se, najprije, vodi oko pametne vile koju je par godinama gradio u Hrvatskoj.

"Na sudu se odmaklo od onoga od prije godinu i po dana. Ostali smo tu negde, tako da je moja situacija ista. U Hrvatskoj se sudski procesi malo brže odvijaju, u Srbiji se ne mogu baš pohvaliti. Vila je moja i... Pa ništa, dobićete pozivnicu za useljenje, šta da vam kažem".

Pišekova je otkrila i da je prodaja velelepnog zdanja, zasad, stopirana.

"Prodaja je stopirana. Životne planove donosim u trenutku, okolnosti su me naterale da donesem takvu odluku. O prodaji kuće trenutno ne razmišljam. Kad se nađete u nezgodnoj situaciji, promeni vam se pogled na svet.

Mnogo se spekulisalo o njenom odnosu sa Mišom dok je njegov nasljednik bio među živima.

"Bili smo u civilizovanim odnosima. Nikad nismo skupa bili na porodičnim i ostalim slavljima".

Naposlijetku, Nikolina je otkrila i da je jedna od onih koji su joj mnogo pomogli u najtežim trenucima, niko drugi do, muzička zvijezda Jelena Karleuša.

"Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lijep osjećaj. Bila sam izbezumljena u tom periodu pa nisam ni obraćala pažnju, ali mnogo poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je mnogo pomogla, dala mi je kontakte dobrih advokata i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i da stupi u kontakt sa mnom. Bila je preslatka", zaključuje Nikolina Pišek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije