Jet set

Nina Seničar na žurci Eltona Džona

Nina Seničar na žurci Eltona Džona
Foto: Facebook | Nina Seničar na žurci Eltona Džona

Srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar, koja već nekoliko godina živi i radi u Los Anđelesu, prisustvovala je tradicionalnoj žurci koju organizuje fondacija Eltona Džona.

Kao i svake godine, ovaj događaj se organizuje za vrijeme dodjele Oskara, tako da su zvanice najveće svjetsko filmsko slavlje pratile preko velikog video bima.

Nina Seničar je na crvenom tepihu zablistala u elegantnoj seksi haljini sa dubokim izrezom koja je naglašavala njenu izuzetnu vitku figuru. Ona je došla u pratnji supruga, holivudskog glumca, Džeja Elisa koji se opredijelio za crni smoking.

Domaćin Elton Džon je kasnio na svoju žurku pošto je, za razliku od svojih zvanica, dodjelu Oskara morao da prati u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu, kao jedan od nominovanih u kategoriji za najbolju filmsku pjesmu. Kašnjenje se isplatilo pošto se Elton na žurku vratio sa zlatnom statuom koja mu je uručena za numeru "(I’m Gonna) Love Me Again" iz filma "Rocketman".

Nina je na svom Instagram profilu čestitala domaćinu, ali sa svojim pratiocima podijelila i podatak da je fondacija Eltona Džona prikupila 6,4 miliona dolara namjenjenih borbi protiv side. Takođe, nije sakrila ni svoje zadovoljstvo što se poslije trudničkih dana ponovo pojavila na jednom velikom događaju.

"Mama i tata su se sredili i izašli u provod", dodala je ona.

Nina dugo nije govorila o trudnoći. Ovu vijest je objavila neposredno pred porođaj i veliki broj njenih pratilaca na društvenim mrežama sa nestrpljenjem je očekivao novosti.

"I tako je naš život dobio novi smisao. Dobro došla Nora Grejs Elis", napisala je Nina na Instagramu i otkrila da je na svijet 8. novembra 2019. donijela kćerkicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije