Jet set

Nives Celzijus: Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira

Nives Celzijus: Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira
Foto: Instagram / Printscreen | Nives Celzijus: Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira

Hrvatska popularna ličnost i pisac, Nives Celzijus, koja ima iskustvo u muzičkim i glumačkim vodama opet je javno govorila o svom ljubavnom životu, te o nedostatku muškarca koji bi ju inspirisao.

O svom ljubavnom životu Nives uvijek iskreno govori, kao i o svom bivšem braku s Dinom Drpićem s kojim je i nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

"U dobrim smo odnosima, posebno posljednjih godina. Ljudi mi uvijek kažu - blago tebi, u prenesenom značenju, lako tebi. Da, bogatstvo je imati takav odnos, ali to nije faktor sreće. To je bespoštedno ulaganje energije, vremena, živaca i mnogo, mnogo žrtvovanja. S obje strane. Ali uvijek je jedna strana pokretač" kaže Nives i dodaje kako je Dino i dalje najvažnija muška figura u njenom životu.

Ispričala je i kako već dvije godine nije bila u vezi, a otkrila je i kako to da se još nije zaljubila. 

"Dugo nisam srela muškarca koji me inspiriše, motiviše i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcionišem kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam" navodi Nives, prenosi "Večernji list".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije