Jet set

Nives Celzijus za oko zapala poznata Splićanka

Nives Celzijus za oko zapala poznata Splićanka
Foto: Instagram / Printscreen | Nives Celzijus za oko zapala poznata Splićanka

​Gošća ovosedmične emisije “U povjerenju by Neven Ciganović” bila je spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka Nives Celzijus (42). Riječ je o jednom od njenih rijetkih pojavljivanja u nekom podkastu, koje inače odbija, no kako joj je Neven dugogodišnji prijatelj nije mogla odbiti njegov poziv, a tom prilikom progovorila je o brojnim temama.

Osim što je progovorila o svojim počecima pa i tome kako je nastalo njeno umjetničko ime "Nives Celzijus", a izrecitovala je i stihove svoje najnovije pjesme "Pila" za koju je sama napisala tekst i stihove.

Upitana kako danas gleda na svoje izjave s početaka karijere, rekla je kako se ne sjeća neke svoje nepromišljene izjave, ali se prisjetila šta joj je posebno smetalo.

"Nije da mi je neko ostalo posebno u sjećanju, ali generalno sam imala više problem sa tom nekom medijskom projekcijom mene koja nije bila realna. Kada sam srastala u neku javnu osobu, tada je bio taj neki period kada je žutilo preuzelo taj neki medijski prostor, ali čak i ono neke mainstream štampe i oni su malo naginjali ka tome. Nemam problem ni s jednom medijskom kuće, ali bilo je neko drugo vrijeme”, komentarisala je Nives.

Nadovezala se:

"U tom periodu kada sam se ja stvarala kao neka medijska ličnost, pisali su hrpu laži i bljuvotina koje su meni jako teško padale i s kojima sam se teško nosila", priznala je.

Prisjetila se najgorih natpisa o sebi. Jedan je bio da je u vezi s bratom Zdravka Čolića, za kojeg dotad nije ni znala da ima brata, a nikada ga nije upoznala. "Išla sam gledat ko je brat od Zdravka Čolića", rekla je Nives. Smetali su joj i natpisi da je bila ljubavnica sa Savom Miloševićem, koji joj je, rekla je "odvratan".

Iskreno je priznala da se rado okrene za lijepim ženama te da joj sjajno izgleda Lidija Bačić, a govorila je o bivšem suprugu Dini Drpiću, njihovoj djeci, ali i kako se bori s vlastitom socijalnom anksioznošću, prenosi "Dnevno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije