Jet set

Novi izgled Dare Bubamare ne prestaje da se komentariše

Novi izgled Dare Bubamare ne prestaje da se komentariše
Foto: Print Screen/Instagram/darabubamara_official | Novi izgled Dare Bubamare ne prestaje da se komentariše

Fizički izgled pjevačice Dare Bubamare česta je tema na društvenim mrežama, te s tim u vezi njen novi izgled koji su korisnici primijetili na fotografijama koje objavljuje na Instagramu ne prestaje da intrigira javnost.

Upravo iz tog razloga veoma su česta pitanja ispod njenih postova koliko je "novca uložila u sebe", kako bi uvijek izgledala svježe, a njeni atributi sve veći i veći.

Kada se početkom devedestih pojavila na sceni, Bubamara je bila djevojčurak plave kose koji je plijenio harizmom. Tada je bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Ona je silikone u grudi stavila prvi put prije desetak godina, i kako je sama govorila mijenjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica "sedmica", a učestale intervencije na grudima folkerku su koštale oko 15.000 evra.

"Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala", govorila je Dara za medije.

Pjevačica je prije četiri godine iznenadila javnost kada je do medija stigla informacija da je za nov osmijeh iskeširala 18.000 evra. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a posljednja korekcija na usnama, prema pisanju medija bila je prije nekoliko mjeseci, dok se zabavljala sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cijena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije folkerke svjedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, o kojoj se spekuliše u medijima,može uvidjeti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice, prenose mediji.

Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest mjeseci kako bi lice izgledalo njegovano.

Tik prije nego što će još jednom predstaviti svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika "otišla pod nož" i smanjila nos. Ovaj zahvat u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije