Jet set

Objavljena prva fotografija Brusa Vilisa nakon vijesti o bolesti

Objavljena prva fotografija Brusa Vilisa nakon vijesti o bolesti
Foto: Twitter/Arhiva | Objavljena prva fotografija Brusa Vilisa nakon vijesti o bolesti

Nakon što se doznalo da glumac Brus Vilis vodi bitku s afazijom, zbog koje prekida svoju karijeru, njegove fanove obradovala je objava na Instagramu u kojoj se vidi da s porodicom šeta prirodom i pritom djeluje srećno.

Prošlo je nedjelju dana od kada je glumčeva porodica objavila tužnu vijest da Vilis gubi kognitivne sposobnosti, te se zbog toga povlači iz glume. Sada je njegova supruga, Ema Heming Vilis, na svom Instagramu, uz melodiju "Honky Tonk Women" od Rolling Stones-a, objavila prizore šetnje tokom vedrog proljećnog dana.

Podijelila je i seriju fotografija s izleta na kojem su ona i njen suprug sjedeli na drvetu, uz opis: "Mama i tata u svom omiljenom staništu."

Njihovak kćerka Mejbel Rej takođe se vidi na snimku koji prikazuje šumu, planine i jezero, a neimenovani izvor je za magazin People rekao da su svi usredsređeni na sve srećne trenutke koje mogu da podijele s glumcem, te da je Ema posebno zahvalna za kćerke koje dijeli s Brusom.

Dodao je da je glumčeva porodica činila sve što je mogla da mu pomogne, te se okupila oko njega na veliki način kako bi pomogla Brusu da se nosi s onim što dolazi.

Podsjetimo, Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur i pet kćerki Rumer, Skaut, Talula, Mejbel Rej i Evelin, prošle nedjelje objavila je zajedničko saopštenje putem Instagrama u kojem se navodi da holivudska zvijezda proživljava neke zdravstvene probleme i nedavno joj je dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

 

 

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije